Idurre Gastañazatorre Gorrochateguiren tesiaren laburpena - Gastañazatorre Gorrochategui, Idurre (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2026)
Tesiaren izenburua: Hezkuntzaren ikuspegi sozio-kulturalean oinarritutako ikaste-prozesuen karakterizazioa. Kasu baten azterketa: Arrankudiaga Herri Eskola