Juan Ramón Alberdi Ibarmiaren tesiaren laburpena - Alberdi Ibarmia, Juan Ramon (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2025)
Tesiaren izenburua: Jaiotzetiko desgaitasuna eta eratorria: errealitate partekatuaren giltzarriak