Jon Borregan Alvaradoren tesiaren laburpena - Borregan Alvarado, Jon (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2025)
Tesiaren izenburua: Informazio zientifiko-teknologikoko adierazleen geruza anitzeko eredua, enpresako ikerketa teknologikoaren kudeaketa estrategikorako