Maite Garcia Ruizen tesiaren laburpena - Garcia, Maite (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2025)
Tesiaren izenburua: Testuinguru erdalduneko D ereduko ikastola bateko gurasoen familia hizkuntza-politika eleaniztunak