Joseba Mikel Garmendia Albarracinen tesiaren laburpena - Garmendia Albarracin, Joseba Mikel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Tesiaren izenburua: Tokiko garapen sistema irekien marko analitiko eta operatiboa. Nafarroa Garaiko Sakana eskualdeko garapen esperientziaren azterketa