M. Arrate Oianguren Txurrukaren tesiaren laburpena - Oianguren Txurruka, M. Arrate (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Tesiaren izenburua: Irakasleen ebaluazioa EAEn. Protagonista eta eragileek irakasleen ebaluazioari buruz duten iritzien azterketa