Eki Etxebarria Respaldizaren tesiaren laburpena - Etxebarria Respaldiza, Eki (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Tesiaren izenburua: Lanaren aldaketen eragina sindikalismo abertzalearen berrikuntza estrategikoan: ELA eta LAB sindikatuak (1976-2008)