Bidez bide hausnarrean: Zenbait gogoeta eta omenaldi filosofiko. Pentsamendu feminista filosofiarako sarrera batean. - Mentxakatorre Odriozola, Jon (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Liburu aipatuaren izenburua: Bidez bide hausnarrean