Asier Ipiñazar Epalzaren tesiaren laburpena - Ipiñazar Epalza, Asier (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Tesiaren izenburua: Goi-errendimenduko erakundeak: erakunde-kultura eraldatzeko eredu baten diseinua, inplementazioa eta baliozkotzea, operazio-bikaintasunaren bila