Izan ala ez izen? Euskal Herriaren irudikapena euskal hedabideetan - Fernandez Iriondo, Jon (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Liburu aipatuaren izenburua: Izan ala ez izen? Euskal Herriaren irudikapena euskal hedabideetan