Irudiz eta Euskaraz. Gure hizkuntzaren zinema. Gure zinemaren hizkuntza - Vivas Ziarrusta, Isusko (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Liburu aipatuaren izenburua: Irudiz eta Euskaraz. Gure hizkuntzaren zinema. Gure zinemaren hizkuntzaLiburuaren egilea(k):