Lander Méndez Casasen tesiaren laburpena - Méndez Casas, Lander (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: CEVI Euskadi: bizi-gertaeren zeregina memoria autobiografikoan eta kolektiboan, eta ongizatearekin duten lotura