Beñat Garaio Mendizabalen tesiaren laburpena - Garaio Mendizabal, Beñat (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: Euskara eleanistasunean irakasten duten eskolak aztergai: D ereduko Gasteizko bi eskolen indarguneak identifikatzen