Andoni Kortazar Garcíaren tesiaren laburpena - Kortazar García, Andoni (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: Abiadura handiko trenak Espainiako garraio sektorearen trantsizio ekologikoari egiten dion ekarpena: bizi-zikloaren ikuspegia