Maria Barba Gassóren tesiaren laburpena - Barba Gassó, Marta (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: HAZI, barietate eta tomateen etnografia feminista Euskal Herrian: bertakotasuna, transespezie ahaidetasuna eta teknobiopolitika