Alba Garmendia Castañosen tesiaren laburpena - Garmendia Castaños, Alba (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: Multimediaren utopia inperio distopikoaren ispilu. Michael Hardten eta Antonio Negriren «Empire» bildumaren analisia utopioei buruzko ikerketen ikuspegitik