Jonatan Echebarria Fernándezen tesiaren laburpena - Echebarria Fernández, Jonatan (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: Gatazkak ebazteko klausulak salgaien itsaso bidezko garraio kontratutan: ohar bereizgarriak eta kasu partikularrak