Emilio Lopez Adan. Euskal iraultza libretarioaren pentsalari - Artza Bikadi, Jon (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Liburu aipatuaren izenburua: Emilio Lopez Adan. Euskal iraultza libretarioaren pentsalari Liburuaren egilea(k):