Esti Amenabarro Iraolaren tesiaren laburpena - Amenabarro Iraola, Esti (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: Irakasleen arteko harreman pedagogikoak eskola testuinguruan: Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako ikastegi baten kasu analisia