Genero-identitatea euskal dantza tradizionalaren eraikuntzan - Aizpuru Bilbao, Miren (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Liburu aipatuaren izenburua: Genero-identitatea euskal dantza tradizionalaren eraikuntzanLiburuaren egilea(k): Oier Araolaza Arrieta