Gurutze Lasa Zuzuarreguiren tesiaren laburpena - Lasa Zuzuarregui, Gurutze (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Euskal kulturaren hibridazio prozesuak: trikitrixaren kasuaren azterket