Ana Aldekoa Diezen tesiaren laburpena - Aldekoa Díez, Ana (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Hizkuntzen irakaskuntza bateraturantz: ahozko azalpenaren didaktika eleaniztuna derrigorrezko bigarren hezkuntza