Begoña Yuguero Susoren tesiaren laburpena - Yuguero Suso, Begoña (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Nafar erret gazteluen ikerketa arkeologiko-arikitektonikoa. Errolda eta Loarre-ko kasua