Eider Saragueta Garridoren tesiaren laburpena - Saragueta Garrido, Eider (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2020)
Tesiaren izenburua: Translanguaging hezkuntza aleanitzean. Ikerketa Etnografiko bat