TRIKUA ESNATU DA. Euskaratik feminismora eta feminismotik euskarara - Larrañaga Arriola, Jexux (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2020)
Liburu aipatuaren izenburua: TRIKUA ESNATU DA. Euskaratik feminismora eta feminismotik euskararaLiburuaren egilea(k): Lorea Agirre Dorronsoro, Idurre Eskisabel Larrañaga