Igor Odriozola Sutaetaren tesiaren laburpena - Odriozola Sustaeta, Igor (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2020)
Tesiaren izenburua: Hizketa-ezagutzan oinarritutako estrategiak, euskarazko online OBHI (ordenagailu bidezko hizkuntza ikaskuntza) sistemetarako