Esku ikusezinaren itzal luzea: ekonomialarien erretorikaren kritika - Renteria Uriarte, Xabier (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2019)
Liburu aipatuaren izenburua: Esku ikusezinaren itzal luzea: ekonomialarien erretorikaren kritikaLiburuaren egilea(k): Joseba Permach Martin