Haizea Galarraga Arrizabalagaren tesiaren laburpena - Galarraga Arrizabalaga, Haizea (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2019)
Tesiaren izenburua: Literaturaren ikas-irakaskuntzan aurrera egiteko album ilustratuek eta ikasgelako elkarrekintzek eskaintzen dituzten aukerak