Juan Abasolo Isasaren tesiaren laburpena - Abasolo Isasa, Juan (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Zailtasunak aditz jokatuaren inguruan B2-C1 ibilbidean. Bilakaera kasu baten analisia