Itziar Mujika Chaoren tesiaren laburpena - Mujika Chao, Itziar (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Kosovoko emakumen taldeak erresistentzia zibilean eta bake eraikuntzan (1989-2014): lotura teorikoak eta nazioarteko lankidetzaren eragina