Goizalde Hernango Saratxagaren tesiaren laburpena - Hernando Saratxaga, Goizalde (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Martxan dauden enpresak bisitatezeari, dagokion esperientzia: azterketa hezkuntzaren ikuspegitik eta marketinaren ikuspegitik