Jaione Ibarra Atutxaren tesiaren laburpena - Ibarra Atutxa, Jaione (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Argudiozko testu genero baten azterketa eta esperimentazio didaktikoa