Mikel Erkoreka Gonzalezen tesiaren laburpena - Erkoreka Gonzalez, Mikel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Araba, Bizkaia eta Gipuzkoako finantza publikoak, Diktadura, 1929ko krisi ekonomiko eta II. Errepublikaren gariaan (1925-1937). Suitzarekin aldaraketa eta federalismo giskalaren teoriari ekarpena