Populismoaz. Subiranotasun globala eta euskal independentzia - Larrañaga Arriola, Jexux (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Liburu aipatuaren izenburua: Populismoaz. Subiranotasun globala eta euskal independentziaLiburuaren egilea(k): Joseba Gabilondo