Bea Narbaiza Amillategiren tesiaren laburpena - Narbaiza Amillategi, Beatriz (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2017)
Tesiaren izenburua: Komunikazio-ereduak, hizkuntza eta euskal telebistagintza