Itziar Gonzalez-Diosen tesiaren laburpena - Gonzalez Dios, Itziar (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2017)
Tesiaren izenburua: Euskarazko egitura sintaktiko konplexuen analisirako eta testuen sinplifikazio automatikorako proposamena