Maider Etxaniz Iriondoren tesiaren laburpena - Etxaniz Iriondo, Maider (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2017)
Tesiaren izenburua: Modernitatearen auzia Txillardegiren Leturiaren egunkari ezkutua eleberrian. Existentzialismoa Euskal Herrian 1957-1975