Zuriñe Sanz Villarren tesiaren laburpena - Sanz Villar, Zuriñe (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Unitate fraseologikoen itzulpena: alemana-euskara. Literatur testuen corpusean oinarritutako analisia