Julen Manterola Agirreren tesiaren laburpena - Manterola Agirre, Julen (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Euskararen morfologia historikorako: artikuluak eta erakusleak