Cultura vasca vs euskal kultura - Larrañaga Arriola, Jexux (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Liburu aipatuaren izenburua: Cultura vasca vs euskal kulturaLiburuaren egilea(k): Ibai Iztueta Azurmendi