Xabier Landabidea Urrestiren tesiaren laburpena - Landabidea Urresti, Xabier (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2015)
Tesiaren izenburua: Belaunaldien telebistarekiko aisiazko harremanak: Bizkaiko lau adin-talderen kasu azterketa