Naroa Zubillaga Gómezen tesiaren laburpena - Zubillaga Gómez, Naroa (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Alemanetik euskaratutako haur- eta gazte-literatura: zuzeneko nahiz zeharkako itzulpenen azterketa corpus baten bidez