Iker Iraola Arretxeren tesiaren laburpena - Iraola Arretxe, Iker (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Euskal nazionalismoaren diskurtsoa gaur egungo immigrazioaren aurrean