Mitxelko Uranga Alvarezen tesiaren laburpena - Uranga Alvarez, Mitxelko (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Matrize sadomasokista: boterea, mina eta egia egungo gizartean