Jasone Aldekoa Aranaren tesiaren laburpena - Aldekoa Arana, Jasone (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2013)
Tesiaren izenburua: Euskararen normalizazioa hezkuntzan (2000-2010): Ulibarri programa. Euskarri teorikoa, metodologia, eta faktore azalgarriak