La idea de historia en Arturo Campión - Gartzia Isasti, Pruden (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2012)
Liburu aipatuaren izenburua: La idea de historia en Arturo CampiónLiburuaren egilea(k): Emilio Majuelo