Kultur performatibitatea eta gizarte fetitxegintza - Larrañaga Arriola, Jexux (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Liburu aipatuaren izenburua: Kultur performatibitatea eta gizarte fetitxegintzaLiburuaren egilea(k): Kepa Fernandez de Larrinoa Pablos