Ainhoa Berasaluze Correaren tesiaren laburpena - Berasaluze Correa, Ainhoa (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Tesiaren izenburua: Practicumaren eragina gizarte langintzako heziketan: Gasteizko eskolaren kasua 1964-2009