Sinesmenak eta usteak. Zentzu komunaren alde - Torres Aldave, Mikel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Liburu aipatuaren izenburua: Sinesmenak eta usteak. Zentzu komunaren aldeLiburuaren egilea(k): Agustin Arrieta