La cultura popular en la Europa moderna - Gartzia Isasti, Pruden (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2010)
Liburu aipatuaren izenburua: La cultura popular en la Europa modernaLiburuaren egilea(k): Peter Burke